Autor: Tööstusuudised.ee • 21. mai 2020

Müügitulu kasvatanud Tiksoja Puidugrupp: edasised arengud on prognoosimatud

Mööblitootja Tiksoja Puidugrupp kasvatas mullu müügitulu 5 protsenti enam kui 15,8 miljoni euroni, selgub äsja Äripäeva Infopanka jõudnud majandusaasta aruandest. Ettevõte märgib aruandes, et koroonaviirusest tingitud kriisi edasised arengud on prognoosimatud, ja otsib lahendusi, kuidas muutuvatele oludele reageerida.
Keskel Tiksoja Puidugrupi omanik Hanno Murrand.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Magamistoamööbli tootja AS Tiksoja Puidugrupp müügitulu kasvas mullu 5 protsenti enam kui 15,8 miljoni euroni, aasta varem ulatus ettevõtte müügitulu 15,1 miljoni euroni, selgub aruandest. Ärikasum langes aga 3,5 protsenti 1,7 miljoni eurole, tunamullu ulatus ärikasum ligi 1,8 miljoni euroni. Ettevõttes töötas mullu täistööajale taandatult keskmiselt 117 inimest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077