Autor: Harro Puusild • 13. mai 2020

Saaremaa mööblitootja: tulevik on tänase seisuga üsna tume

Saaremaa eritellimusmööbli tootja A Furn OÜ lootis, et pääseb kriisist kergemalt, sest ärakukkunud tööde asemele leiti kiire asendus. "Viimasel hetkel kadus ka see päästerõngas ning tänase seisuga on tulevik üsna tume," tunnistab ettevõtte juhatuse liige Ragnar Adamson.
Eritellimusmööblit valmistava A Furn OÜ juhatuse liige Ragnar Adamson
Foto: Alar Truu

"Olen püüdnud hoida töökohti, kuna kollektiiv on liiga hea, et kergekäeliselt loobuda. Oleme kasutanud töötukassa palgatoetust, et leevendada olukorda," rääkis Ragnar Adamson intervjuus Tööstusuudistele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077