Autor: Tööstusuudised.ee • 9. oktoober 2019

Lõuna-Eesti tööstusettevõtete arendusmaraton kutsub osalema

20.-22. novembrini on kõik tööstusettevõtted oodatud Tartus toimuvale tasuta Tark Tööstus arendusmaratonile, mis on seekord suunatud eelkõige Lõuna-Eesti tööstusettevõtetele.
Kadi Villers
Foto: Tehnopol

„EAS ja Tehnopol on kahe aasta jooksul korraldanud mitmeid tööstuse digitaliseerimisele suunatud ideepäevi ja arendusmaratone, mille käigus on paljud tööstusettevõtted saanud oma probleemile uudse digitaalse lahenduse. Nii on paremini korraldatud logistikat, kaupade paiknemist ja nende leidmist ladudes, tootmise planeerimist ja veel mitmeid Eesti tööstusettevõtete murekohti,“ selgitas Teaduspargi Tehnopol innovatsioonijuht Kadi Villers.

Novembris toimuv üritus on kõikidele osalejatele tasuta. Seega on see suurepärane võimalus leida vaid paari päevaga oma äri pidurdavale väljakutsele lahendus. Kadi Villersi sõnul kutsub Tehnopol üritusele kohale tööstusettevõtetele sobilikud arenduspartnerid, kes oskavad pakkuda välja optimaalseima lahenduse igale väljakutsele. „Parima tulemuseni aitavad jõuda ka kogenud mentorid, kes arendusmaratoni ajal meeskondi nõustavad,“ täpsustas Villers.

Villersi sõnul pakutakse osalevatele meeskondadele koostöös Tehnopoli Startup Inkubaatoriga tuge ka pärast arendusmaratoni, et uued lahendused kiirelt kasutusse jõuaksid.

Tegemist on Tark Tööstus üritustesarja viimase arendusmaratoniga.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077