Autor: Tööstusuudised.ee • 4. september 2019

Tööstuse klubis esineb ABB ajamite globaalsete tegevuste juht Vesa Kandell

Juba järgmisel nädalal toimub ABB Jüri tööstuslinnakus Tööstuse klubi, kuhu on lisandunud uus esineja - ABB ajamite ärivaldkonna globaalsete tegevust juht Vesa Kandell.
ABB ajamite ärivaldkonna globaalsete tegevust juht Vesa Kandell
Foto: ABB

Vesa Kandell räägib Tööstuse klubis Soome ABB ajamite tehase digiteerimise kogemuse.

Vesa Kendell alustas ABB-s töötamist 1999. aastal Soomes ajamite tehase logistikaosakonnas. Juba järgmisel aastal viis tee ta Saksamaa ABB-sse mehaanikainseneri ametisse. Sealt naasis ta Soome ABB-sse, kus töötas nii masinatehases kui ajamite tehases tarneahelaga seotud juhtivatel kohtadel.

2009. aastal ootas ees juba uus väljakutse – Kandell asus tööle Hiinas Pekingis ajamite tehase piirkondliku sisseostujuhi ja mehaanika-ala tiimijuhi ühendametis. Sealt naasis ta paariks aastaks Soome ABB ajamite tehasesse.

2011. aastal tuli Kandell ajamite tehase juhiks Eesti ABB-sse, kuhu jäi neljaks aastaks. Kandelli ametiajal toimus tehase laienemine ja uute tootmisliinide avamine ning tehas näitas end veelgi jõulisemalt osana ABB globaalsest ajamite ärivaldkonnast. Pärast Eestit jätkas Kandell tööd taas Soome ABB-s.

Kandellil on magistrikraad Helsingi Tehnikaülikoolist tootmistehnoloogia, tööstusjuhtimise ja rahvusvahelise ärijuhtimise alal.

Tööstuse klubi peaesineja on ABB peakontori teaduskeskuse automaatika ja tehnoloogiate osakonna juht Kim Listmann, kes saabub Eestisse vaid paariks päevaks ja kelle ainus suurem kohtumine Eesti tööstusinimestega toimub just Tööstuse klubis.

Listmann kõneleb klubis kahel põneval teemal:

1) Digiteerimine tööstusettevõttes: kuidas tehase potentsiaal maksimaalselt ära kasutada?

2) Robotiseerimise tulevik: robotid on kohal, et jääda. Kuidas teha robotist oma suurim liitlane?

Tule Tööstuse klubisse!

Tööstuse klubi: Mida õppida globaalse tööstusettevõtte digitaliseerimise ja robotiseerimise kogemusest?

Tutvuge täispika programmiga SIIN.

NB! Soodne hind 69 eurot + km (82,8 eurot km-ga) kehtib vaid 6. septembrini! Kohtade arv on piiratud ja koha kindlustamiseks tasub end kohe registreerida SIIN.

Tööstuse klubi korraldavad Tööstusuudised.ee ja ABB Eesti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077