Autor: Tööstusuudised.ee • 30. august 2019

Tööstuse klubi ABBs: kuidas tehase potentsiaal ära kasutada ja robotist liitlane teha?

Sellest, kuidas tehase potentsiaal maksimaalselt ära kasutada ja robotist ettevõttele liitlane teha, räägib ABB peakontori teaduskeskuse automaatika ja tehnoloogiate osakonna juht Kim Listmann juba 11. septembril ABB tööstuslinnakus „Tööstuse klubis“.
Kim Listmann esineb 11. septembril Äripäeva teemaveebi Tööstusuudised.ee ja ABB Eesti korraldatud "Tööstuse klubis".
Foto: ABB

Digi- ja robotiekspert Kim Listmann saabub Eestisse vaid paariks päevaks ja „Tööstuse klubi“ on tema ainus suurem kohtumine Eesti tööstusettevõtetega.

Listmann esineb pool päeva kestval miniseminaril kahe põneva ettekandega:

1) Digiteerimine tööstusettevõttes: kuidas tehase potentsiaal maksimaalselt ära kasutada?

Ettekandes kuuleme, millised on suurimad väljakutsed astumaks esimesi samme digitaliseerimise suunal? Kuidas need edukalt ületada? Millised on peamised õppetunnid kõige edukamatest digitaliseerimisprojektidest tööstusettevõtetes üle maailma? Kuidas digitaliseerimine muudab tööstusettevõtete töötamise viise? Mis juhtub järgmise viie aasta jooksul?

2) Robotiseerimise tulevik: robotid on kohal, et jääda. Kuidas teha robotist oma suurim liitlane?

Ettekandes kuuleme, miks peavad robotid olema tulevikus teistsugused kui täna? Millised tehnoloogilised väljakutsed see meile esitab? Kuidas robootika muudab tööd tööstuses? Milliseid uusi oskusi vajame oma töötajatelt? Mis ootab meid lähiaastatel ees masinõppe ja tehisintellekti vallas?

Lisaks on Tööstuse klubis võimalik kuulda kahte põnevat digitaliseerimise kogemuslugu ning toimub ka kaks lühituuri ABB tehases.

Tule Tööstuse klubisse!

Tööstuse klubi: Mida õppida globaalse tööstusettevõtte digitaliseerimise ja robotiseerimise kogemusest?

Tutvuge täispika programmiga SIIN.

NB! Soodne hind 69 eurot + km (82,8 eurot km-ga) kehtib vaid 6. septembrini! Kohtade arv on piiratud ja koha kindlustamiseks tasub end kohe registreerida SIIN.

„Tööstuse klubi“ korraldavad Tööstusuudised.ee ja ABB Eesti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077