Autor: Raigo Neudorf • 13. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas avati tööstusmess Instrutec 2013

Kolmapäeval, 13. novembril avati Eesti Näituste messikeskuses 19. Tallinna rahvusvaheline tootearendus-, tootmistehnika-, tööriista-, allhanke- ja tehnohooldusmess Instrutec 2013.

Messi korraldab Eesti Näituste AS koostöös Eesti Masinatööstuse Liiduga.

Strateegilise tähtsusega innovaatilise tööstusharuna on masina-, metalli- ja aparaadiehitustehnoloogiliselt kiiremini arenevaid tööstusharusid Eestis.

Instruteci ekspositsioon ning messil toimuvad teabe-, nõustamis- ja koolitusüritused annavad ülevaate nimetatud tööstuste hetkeseisust ja arengupotentsiaalist Eestis, teisalt aga toovad asjatundjaini teiste riikide uusimad teadus-, tehnika- ja tehnoloogiasaavutused antud valdkonnas.

Eesti suurima tööstusmessi töös osaleb käesoleval aastal üle 70 asutuse ja ettevõtte 7 riigist, kes toovad asjatundlike külastajate ette oma toodete ja teenuste paremiku, uued innovaatilised ideed ning koostööpakkumised.

Suurimate väljapanekuga osalevad Katomsk AS, Attila OÜ, SMC Pneumatics Estonia AS, Toolexpert OÜ, Robus Baltia SIA, Kaeser KompressoridEesti Filiaal, Airwell Oy, Vondarsoun OÜ ja Abplanalp Estee OÜ.Messi teabe-, nõustamis- ja koolitusürituste programmis on kesksel kohal Eesti Masinatööstuse Liidu ja partnerite poolt korraldatavad seminarid: 13. novembril korraldab Eesti Masinatööstuse Liit Ettevõtluse päeva, kus käsitletakse Eesti masinatööstuse üldisi arengusuundi, toetus- ning koostöövõimalusi. 14. novembri ehk Teaduse päeva teabeprogramm keskendub ettevõtete koostöövõimalustele kõrg- ja kutseõppeasutustega. 15. novembril toimuv Tehnoloogiapäev vahendab ettevõtete praktilist kogemust uute tehnoloogiate rakendamisel.15. novembril korraldavad Eesti Tehnikakorrashoiu ja Inseneriteabe Liit koostööd SKF Estonia OÜ-ga seminari „Nutikas hoolduse juhtimine“.Mess töötab 13. ja 14. novembril kl 10.00-18.00 ning 15. novembril kl 10.00-17.00.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077