Bj¸rn D¿hlie õpetas Eesti puitmajatootjaid

Kaheksakordne olümpiavõitja Bj¸rn D¿hlie käis möödunud nädalalal kogemusi jagamas Eesti puitmajatootjatele.

Murdmaasuusatamise elav legend D¿hlie on oma kodumaal Norras üles ehitanud mastaapse kinnisvaraimpeeriumi ja saavutanud edu ka rõivatööstuses. Möödunud neljapäeval jagas endine suusaäss kogemusi Eesti puitmajatootja Nordic Houses OÜ esindajatele ning Norra tütarettevõtte Buen Gruppen AS partneritele.

D¿hlie'l oli jagada rikkalikult kogemusi Norra võimalusterohkelt kinnisvaraturult, kuhu spordimehel on samuti õnnestunud märkimisväärne jälg jätta.

„Kui spordis on oluline tippvormi ajastamine olulisele võistlusele, et seal endast kõik anda, siis äris käib karm võitlus lausa iga päev," märkis tänane ettevõtja.

Kuivõrd globaalselt segastes majandusoludes järjekindlalt vastuvoolu ujuvas Norras tekib inimestel järjest rohkem raha ja vaba aega, leidub lisaks esinduslike ärihoonete ehitamisele ka Bj¸rn D¿hlie ettevõtmistes oluline koht suusakeskustes ja muudes looduskaunites kohtades vabaajamajade rajamisele, seda tihti tervete piirkondade kaupa. See veidi omapärane tööstusharu on hästi tuttav ka paljudele Eesti puitmajatootjatele.

Eestiga seonduvalt jutustas D¿hlie, et on siin käinud suusatamas ja jahil ning lisaks teab ka seda, et eestlased on tegijad puitmajasektoris. Küsimusele, millal võiks Buen Gruppen D¿hlie'le esimese maja võtmed üle anda, vastas Norra ärimees: "Kui kvaliteedis ja hinnas kokkuleppele saame, võiks kohe rääkida esimesest sajast majast."

 

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara