Autor: Indrek Kald • 23. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaitsetööstuse liit sai uue juhatuse

22. veebruaril toimunud kaitsetööstuse liidu üldkoosolekul valiti uuteks juhatuse liikmeteks Jüri Ilves, Jüri Käo, Neinar Seli ja Taavi Veskimägi.

Lisaks eeltooduile on üheksaliikmelises juhatuses Margus Vanaselja, Jaan Meikup, Ando Noormets, Oliver Väärtnõu ja Marco Kirm.

Ühtlasi kinnitati liidu aasta tegevuskava, kus olulisel kohal on koos kaitseministeeriumiga kaitsetööstuspoliitika ja kaitsetööstuse arendamise strateegia välja töötamine. Üldkoosolekul kinnitati ka liidu eelarve, teatas kaitsetööstuse liidu tegevjuht Andres Parve.

2011. aasta kevadest on liit kaitseministeeriumi toetusel arendanud kaitse ja julgeolekuvaldkonna tööstuse klastrit, eesmärgiks luua Eestis kaitsetööstuse tehnosiirde arendus- ja kompetentsikeskus.

Veebruaris 2009 asutatud liit koondab üle 80 ettevõtte kaitsetööstuse valdkondadest. Liidu eesmärgiks on paremate võimaluste loomine oma liikmesettevõtetele kaitseotstarbeliste teenuste ja kaupade turgudel ning olla strateegiline partner Eesti riigile, et seeläbi tugevdada Eesti kaitsevõimet ja panustada majanduse arengusse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077