Ida-Virumaa otsib investeeringuid Peterburist

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, SA Ida-Virumaa Tööstusalade Arendus ja Narva linnavalitsus koos partneritega korraldavad homme Eesti peakonsulaadis Peterburis investeerimisseminari, kus tutvustatakse kapitali Ida-Virumaale paigutamise võimalusi.

Seminari sihtgrupid on Loode-Venemaa (Peterburi) ettevõtlusorganisatsioonide esindajad ja konsultatsioonifirmad (valdkond: tööstus, logistika, tööstuskinnisvara), finantsinstitutsioonide esindajad, investeeringute vahendajad ning potentsiaalsed investorid.

Ida-Virumaa on pikaajaliste tööstustraditsioonidega maakond Eestis, mis asub ELi ja Vene piiri ääres. Loode-Venemaa ja Peterburi on üks olulisemaid piirkondi, mille logistika- ja tootmisettevõtetele soovib Ida- Virumaa pakkuda sobivaid võimalusi oma äri ajamiseks. Viimastel aastatel on Eestis üldiselt ning Ida-Viru maakonnas tehtud märkimisväärsed investeeringud infrastruktuuri.

Avaliku sektor valmistab aktiivselt ette tööstusalade väljaarendamist ning kohalikud omavalitsused on välja töötanud motivatsioonipaketid tootmisettevõtetele tegevuse alustamisel Ida-Virumaal.

Investeerimisseminaril osalejatele antakse ülevaade Eesti ja Ida-Virumaa ettevõtluskliimast, tugimeetmetest ettevõtjatele ja välisinvestoritele, eeldatavast üleminekust eurole ning Ida-Virumaa tööstusalade võimalustest.

Osale arutelus

  • Anu Jõgi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara