Autor: Anu Jõgi • 17. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Virumaa otsib investeeringuid Peterburist

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, SA Ida-Virumaa Tööstusalade Arendus ja Narva linnavalitsus koos partneritega korraldavad homme Eesti peakonsulaadis Peterburis investeerimisseminari, kus tutvustatakse kapitali Ida-Virumaale paigutamise võimalusi.

Seminari sihtgrupid on Loode-Venemaa (Peterburi) ettevõtlusorganisatsioonide esindajad ja konsultatsioonifirmad (valdkond: tööstus, logistika, tööstuskinnisvara), finantsinstitutsioonide esindajad, investeeringute vahendajad ning potentsiaalsed investorid.

Ida-Virumaa on pikaajaliste tööstustraditsioonidega maakond Eestis, mis asub ELi ja Vene piiri ääres. Loode-Venemaa ja Peterburi on üks olulisemaid piirkondi, mille logistika- ja tootmisettevõtetele soovib Ida- Virumaa pakkuda sobivaid võimalusi oma äri ajamiseks. Viimastel aastatel on Eestis üldiselt ning Ida-Viru maakonnas tehtud märkimisväärsed investeeringud infrastruktuuri.

Avaliku sektor valmistab aktiivselt ette tööstusalade väljaarendamist ning kohalikud omavalitsused on välja töötanud motivatsioonipaketid tootmisettevõtetele tegevuse alustamisel Ida-Virumaal.

Investeerimisseminaril osalejatele antakse ülevaade Eesti ja Ida-Virumaa ettevõtluskliimast, tugimeetmetest ettevõtjatele ja välisinvestoritele, eeldatavast üleminekust eurole ning Ida-Virumaa tööstusalade võimalustest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077