Ericsson näeb elektroonika tootmise kasvus ka enda panust

Kuue tegutsemiskuu jooksul Eestis ollakse näinud peamiselt kasvu ning ka Ericssoni panus on täna avaldatud statistikaameti andmetes, mis märkisid, et elektroonikatoodete tootmine kasvas 2010. aasta jaanuaris võrreldes mullusega 30%, ütles Ericsson Eesti AS juht Veiko Sepp.

„Kuna meie ostsime tehase augustis, on kindlasti osa jaanuari kasvust võrrelduna eelmise aasta jaanuariga ka Ericssoni töö,“ ütles Äripäevale Sepp. Ta oli väga optimistlik ning nentis täna toimunud Elcoteq Tallinna uue tehase avamisüritusel, et kui eelmine aasta oli üks tehas (Elcoteq - toim), mis ei kasvanud, siis nüüd on kaks tehast (Elcoteq Tallinn ja Ericsson Eesti tehased - toim), mis kasvavad, seega lihtne matemaatika näitab, et asjad on paremuse poole liikumas.

Küsimusele, mida toob käesolev aasta tööstussektorile, vastas Sepp: „Kui ma Ericssoni seisukohast vaatan, siis meie liigume praegu täie auruga edasi. Investeerimisplaanid, ettevalmistused ja neljanda põlvkonna seadmete tootmine toob kindlasti kaasa toodangu suurenemise ja kasvu ka töökohtade arvus.“ Ericsson otsib praegu Eestis 35 uut töötajat.

„Palju on diskuteeritud, mis tähendab olla allhankija. Mina arvan, et iga tootmine annab võimaluse tarneahelas ülespoole liikuda ja Ericssonist on näha, et liigume moodulite tootmisest sammu edasi valmistoodangu valmistamise suunas,“ rääkis Sepp.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara