Autor: Katre Pilvinski • 30. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äravõetud miljon Kuressaare Soojust ei häiri

Linna osalusega Kuressaare Soojuse juhatuse liikme Paul Leemeti sõnul Kuressaare linna poolt omanikutuluna eelarve tarvis välja võetav miljon krooni dividende ettevõtte tööd oluliselt ei sega.

“Kui miljon ära võetakse, midagi pöördumatut sooja tootmises ei juhtu. Päris nii ka ei saa öelda, et sellest midagi ei olene. Asi on teostatav ja probleeme ei ole, aga eks see meie tegevust ikka mõjutab,” ütles Leemet miljoni äravõtmise kohta Meie Maale.

“Teisest küljest on tegemist omaniku õigusega,” lisas Leemet, kinnitades, et midagi olulist Kuressaare Soojusel tegemata ei jää ja soojahinda äravõetud miljon ei mõjuta. “Kindlasti oleks meil neid kohti küll, kuhu seda raha saaks investeerida,” lausus Leemet.

Kuressaare abilinnapea Kalle Koov ei osanud öelda, kus linn Kuressaare Soojuselt äravõetud miljonit kasutab, kuna tulenevalt seadusest ei ole linnaeelarvelised tulud seotud konkreetse kuluga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077