14. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna kohtub Baltikas 250 endist töötajat

Täna keskpäeval algas Baltikas iga-aastane endiste kauaaegsete töötajate kokkusaamine, kus kohtumisrõõmu kogeb ligi 250 ekskolleegi.

Väga pika traditsiooniga ettevõtmise eesmärk on hoida kunagisi töötajaid kursis ettevõtte käekäiguga ning pakkuda neile taaskohtumise võimalust. "Meil on rõõm näha, et Baltika kunagised töötajad on säilitanud oma tegutsemistahte ka eakamas vanuses ning nende aktiivsus meie ühisest üritusest osa saada üha kasvab," ütles Baltika Grupi juhatuse esimees Meelis Milder.

"Meie iga-aastane taaskohtumine kauaaegsete kolleegidega on väga pikk traditsioon ning hea võimalus jagada nendega Baltika tänaseid rõõme ja tegemisi. Olen kindel, et renoveeritud tootmishoone pakub neile nii äratundmisrõõmu kui ohtralt üllatusi," lisas ta.

Baltika personalijuhi Liina Kippasto sõnul on üritusel igal aastal veidi erinev teema ning tihti ka erinev kohtumispaik. "Tänavune kohtumine on eriline, kuna paljude kauaaegne töökoht, Veerenni tänava tootmishoone on tänaseks renoveeritud ning saanud uue elu kaasaegse büroo- ja kaubandushoonena Baltika kvartalis," ütles ta.

"Varasematel aastatel oleme koos endiste töötajatega külastanud Baltika uut tootmishoonet Lasnamäel, korraldanud moedemonstratsioone, käsitöönäitusi ning raamatute müüki. Kokkusaamised on lisaks Baltika ruumidele toimunud nii Sakala keskuses, KUMUs, Tallinna Tööstushariduskeskuses kui Rahvusraamatukogus," lisas Kippasto.

"Neil on oma eestseisus ning pea 60-liikmeline klubi, millega võetakse ette ekskursioone ja üritusi. Baltika korraldatav iga-aastane suur taaskohtumise üritus on neile omamoodi pidepunktiks igapäevases omavahelises suhtluses," märkis ta.

Pikaaegne Baltika pensionäride eestseisuse esinaine Valbe Luup sõnas, et kuigi ettevõttel on olnud majanduslikult paremaid ja halvemaid aegu, pole endisi kauaaegseid töötajaid unustatud. "Alati on meile korraldatud väga tore kokkusaamine," ütles ta. "Tänavune kokkusaamine siin renoveeritud tootmishoones ja Moelava saalis on väga põnev – kunagi asus siin pööningul hoopis ettevõtte lasketiir ning ametiühingu ladu, lisaks sai siin mängida lauatennist ja võimelda," selgitas ütles 42 aastat Baltikas töötanud Luup.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077