24. september 2009
Jaga lugu:

Puidufirma juht: kandideerimine on minu panus demokraatiasse

Ma olen varem ka kohalikel valimistel kandideerinud, sest kui leidub sobiv seltskond, kes sellise ettepaneku teeb, siis miks mitte, põhjendas ASi Lasva Liimpuit omanik ja juht Juho Toomik, miks ta kandideerib Võru vallavolikokku.

Toomik lisas, et igaüks peab panema oma panuse demokraatiasse ja tema teeb selle panuse kandideerimise näol valimisliidus. Samas rõhutas Toomik, et isegi kui ta saaks piisavalt hääli, siis poliitikaga ta tegelema ei hakka. „Mul pole aega – ma pean oma ettevõtteid kuidagi pinnal hoidma,“ sõnas Toomik. „Samuti pole mul aega enda valimisreklaamiga tegelemiseks.“

Toomik on suurosanik ja ta juhib lisaks Lasva Liimpuidule ka Harjumaal Anija vallas täispuidust kasemööblit tootvat Valsiniidu ASi ning Viljandis männi- ja kasepuust mööblit tootvat ASi Tarme. „Elan aga hoopis Võru vallas ja seepärast seal ka kandideerin,“ täpsustas Toomik.

Jaga lugu:
Seotud lood
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt