24. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puidufirma juht: kandideerimine on minu panus demokraatiasse

Ma olen varem ka kohalikel valimistel kandideerinud, sest kui leidub sobiv seltskond, kes sellise ettepaneku teeb, siis miks mitte, põhjendas ASi Lasva Liimpuit omanik ja juht Juho Toomik, miks ta kandideerib Võru vallavolikokku.

Toomik lisas, et igaüks peab panema oma panuse demokraatiasse ja tema teeb selle panuse kandideerimise näol valimisliidus. Samas rõhutas Toomik, et isegi kui ta saaks piisavalt hääli, siis poliitikaga ta tegelema ei hakka. „Mul pole aega – ma pean oma ettevõtteid kuidagi pinnal hoidma,“ sõnas Toomik. „Samuti pole mul aega enda valimisreklaamiga tegelemiseks.“

Toomik on suurosanik ja ta juhib lisaks Lasva Liimpuidule ka Harjumaal Anija vallas täispuidust kasemööblit tootvat Valsiniidu ASi ning Viljandis männi- ja kasepuust mööblit tootvat ASi Tarme. „Elan aga hoopis Võru vallas ja seepärast seal ka kandideerin,“ täpsustas Toomik.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077