Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 27. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stora Enso Metsa uus juht on Marek Kase

Marek Kase asub 1. jaanuarist juhtima puiduvarumisettevõtet Stora Enso Mets, teatas firma.

Kase (34) on Stora Enso Metsas töötanud alates 2003. aastast. Ta alustas logistikajuhina ja jätkas 2005. aastal varumisjuhina. Enne seda on Kase töötanud juhatuse liikmena AS-is Top Sylvester ning projektijuhi ja sadamaterminali juhatajana AS-is Sylvester.

Kase on lõpetanud Eesti Maaülikoolis (siis Eesti Põllumajandusülikool) metsanduse eriala. Aastatel 2001-2002 õppis ta Marketingi Instituudis logistikat.

Stora Enso Metsa senine juhataja Rait Hiiepuu asub alates 1. jaanuarist 2007 juhtima Stora Enso Baltimaade puiduvarumisüksust Wood Supply Baltic.

Stora Enso Mets on maailma ühe suurima puidutööstuskontserni Stora Enso Oyj Eesti puiduvarumisüksus, mis on Eesti puiduturul tegutsenud alates 1993. aastast. Ettevõtte põhitegevusala on kasvava metsa ja metsamaterjali kokkuost ning metsamajanduslike tööde teostamine.

Stora Enso Mets varustab palgiga Stora Enso Timberi Eesti saeveskeid Näpil, Imaveres, Saugal ja Paikusel. Paberipuitu, puiduhaket, saepuru ja küttepuitu tarnib üksus Rootsi ning Soome. Stora Enso Metsa 2005. aasta puiduvarumismaht oli 2,5 miljonit m3. Kolmes osakonnas, 12 metsakontoris ja peakontoris tegeleb puiduvarumisega kokku 150 inimest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077