• 27.12.06, 15:04
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Stora Enso Metsa uus juht on Marek Kase

Marek Kase asub 1. jaanuarist juhtima puiduvarumisettevõtet Stora Enso Mets, teatas firma.
Kase (34) on Stora Enso Metsas töötanud alates 2003. aastast. Ta alustas logistikajuhina ja jätkas 2005. aastal varumisjuhina. Enne seda on Kase töötanud juhatuse liikmena AS-is Top Sylvester ning projektijuhi ja sadamaterminali juhatajana AS-is Sylvester.
Kase on lõpetanud Eesti Maaülikoolis (siis Eesti Põllumajandusülikool) metsanduse eriala. Aastatel 2001-2002 õppis ta Marketingi Instituudis logistikat.
Stora Enso Metsa senine juhataja Rait Hiiepuu asub alates 1. jaanuarist 2007 juhtima Stora Enso Baltimaade puiduvarumisüksust Wood Supply Baltic.
Stora Enso Mets on maailma ühe suurima puidutööstuskontserni Stora Enso Oyj Eesti puiduvarumisüksus, mis on Eesti puiduturul tegutsenud alates 1993. aastast. Ettevõtte põhitegevusala on kasvava metsa ja metsamaterjali kokkuost ning metsamajanduslike tööde teostamine.
Stora Enso Mets varustab palgiga Stora Enso Timberi Eesti saeveskeid Näpil, Imaveres, Saugal ja Paikusel. Paberipuitu, puiduhaket, saepuru ja küttepuitu tarnib üksus Rootsi ning Soome. Stora Enso Metsa 2005. aasta puiduvarumismaht oli 2,5 miljonit m3. Kolmes osakonnas, 12 metsakontoris ja peakontoris tegeleb puiduvarumisega kokku 150 inimest.

Seotud lood

Uudised
  • 20.11.06, 13:27
Rait Hiiepuu asub juhtima Stora Enso Balti üksust
Stora Enso Metsa juhataja Rait Hiiepuu asub alates uuest aastast juhtima Stora Enso Baltimaade puiduvarumisüksust Wood Supply Baltic, teatas firma.
Uudised
  • 20.12.06, 10:02
Soome Stora Ensol lasub USA-s kartelli kahtlus
Soome metsakontserni Stora Enso USA üksust süüdistatakse konkurentsiseaduse rikkumises, teatas USA justiitsminister.
Uudised
  • 15.01.07, 11:14
Stora Enso: metsa võib raiuda rohkem
Metsafirma Stora Enso tellimusel TNS EMori läbi viidud uuringust selgus, et eestlaste teadmised peale kasvava ja maha raiutava metsa suhtest ei vasta tegelikkusele. Metsakaitse- ja Metsauuenduskeskuse andmeil võib metsa raiuda rohkem.
  • ST
Sisuturundus
  • 23.10.24, 21:36
Karl Storzi arengutee Eestis
Karl Storzi lugu Eestis sai alguse 30 aastat tagasi. Noorte inseneride ettevõtlikkus ja ambitsioon avas ukse meditsiinitehnika maailma, täpsemalt painduvate endoskoopide arendusse ja tootmisesse.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele