Rait Hiiepuu asub juhtima Stora Enso Balti üksust

Stora Enso Metsa juhataja Rait Hiiepuu asub alates
uuest aastast juhtima Stora Enso Baltimaade puiduvarumisüksust Wood Supply
Baltic, teatas firma.

Hiiepuu (47) töötab Stora Enso Metsa juhatajana 1999. aastast. Aastatel 1995-1999 juhtis ta Stora Forestry Balti OÜ-d. Enne seda on ta töötanud erinevates puidu- ja mööblitööstus-ettevõtetes Eestis: ASi Tarmel tsehhijuhatajana, ASi Valga Mööbel peainseneri ja tootmisdirektorina ning ASi Marlekor peadirektorina. Hiiepuu on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikoolis (TPI) puidutöötlemise tehnoloogia eriala. 2000. aastal alustas ta magistriõpinguid Tartu Ülikoolis.

Kommenteerides enda nimetamist vanem asepresidendiks Stora Enso puiduvarumise divisjonis, ütleb Hiiepuu, et näeb organisatsiooni ees peamiste eesmärkidena metsavarumise operatsioonide efektiivsusnäitajate parandamist ja metsatöö tihedamat sidustamist saetööstuse kui kliendi vajadustega.

Stora Enso Wood Supply Baltic on maailma ühe suurima puidutööstuskontserni Stora Enso Oyj Baltimaade puiduvarumisüksus, mis tegutseb Eestis, Lätis, Leedus ja Valgevenes ning mille peakontor asub Tallinnas.

Wood Supply Baltic varustab palgiga Stora Enso Timberi Baltimaades asuvaid saeveskeid ning tarnib paberipuitu ja puiduhaket kontserni Rootsi ning Soome paberitehastele. Wood Supply Baltic 2005. aasta puiduvarumismaht oli 4,8 miljonit m3. Puiduvarumisega tegeleb 260 inimest.

Stora Enso Mets on Eesti puiduturul tegutsenud alates 1993. aastast. Ettevõtte põhitegevusala on kasvava metsa ja metsamaterjali ost ning metsamajanduslike tööde teostamine. Kolmes osakonnas, 12 metsakontoris ja peakontoris töötab kokku 150 inimest.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara