Autor: Tööstusuudised.ee • 17. jaanuar 2024

Magnetic MRO hakkab ise lennumehaanikuid välja koolitama

Eesti suurim lennukite hooldusettevõte Magnetic MRO töötas välja koolitusprogrammi Magnetic Academy, mille eesmärk on leevendada tööjõupuudust lennundussektoris.
Tulevased lennumehaanikud saavad väljaõppe töökohapõhiselt.
Foto: Magnetic MRO

Magnetic MRO, mis on tuntud oma kõrgel tasemel hooldusteenuste poolest lennundussektoris, on käivitanud Magnetic Academy - töökohapõhise õppeprogrammi, mille eesmärk on koolitada lähiaastatel 60 kuni 100 uut lennumehaanikut. See programm on ainulaadne, kuna see pakub võimalust neile, kellel puudub varasem lennundusalane haridus või kogemus. Samuti pakub programm lisakoolitusvõimalusi juba ettevõttes tegutsevatele spetsialistidele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077