Autor: Harro Puusild • 17. november 2023

Ensto Building Systems otsib efektiivsust. Arendusjuht: saame öelda, et meil on Eestis kaks tehast, aga üks tootmine

Oleme viimase aasta jooksul teinud palju tööd selle nimel, et saaksime öelda, et meil on Eestis üks tootmine, rääkis Keilas ja Paides tehaseid omava Ensto Building Systems`i arendusjuht Villem Pomerants novembri alguses ostujuhtimise aastakonverentsil. Uueks aastaks ennustab ettevõte väikest kasvu ja üks olulisemaid väljakutseid saab olema laovarude hoidmine võimalikult madalal tasemel.
Ensto Building Systems´i arendusjuht Villem Pomerants märgib, et inseneride leidmine on Eestis väga keeruline.
Foto: Marko Mumm

Möödunud aastal oli meil suur elektroonikakomponentide puudus ja nägime oma silmaga, kuidas töötab piitsaplaksu efekt, avas erinevaid elektriseadmeid tootva Ensto Building Systems´i arendusjuht Villem Pomerants lõppevat aastat novembri alguses toimunud ostujuhtimise aastakonverentsil. „Kui aastaid oleme üritanud mõningaid pooljuhte sisaldavaid komponente lattu saada, siis 2023. aasta algas nii, et need kaubad lõpuks jõudsid kohale,“ kirjeldas Pomerants ettevõtte olukorda selle aasta alguses.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077