Autor: Tööstusuudised.ee • 14. november 2023

Kaitseministeerium toetab uute kaitsetoodete arendust poole miljoni euroga

Kaitseministeeriumi selle aasta kaitsetööstuse arendusprojektide konkursil pälvisid toetuse seitsme Eesti ettevõtte uuenduslikud ja nutikad kaitsetööstustoote projektid. Toetuse eesmärgiks on saavutada Eesti kaitsetööstuse toodete kõrge arengutase ja tõsta rahvusvahelist konkurentsivõimet.
Kaitseministeerium jagas ettevõtetele toetust juba kümnendat korda.
Foto: Toomas Kelt

Kaitseministeeriumi seekordsed toetussummad Eesti ettevõtetele ulatud rohkem kui 30 000 eurost pea 150 000 euroni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077