Autor: Tööstusuudised.ee • 29. november 2022

Kaitsetööstuse liidu juht: 2022. aasta on suurendanud Eesti kaitsetööstusettevõtete olulisust maailmas

Eesti kaitsevõime sõltub esmasest iseseisvast kaitsevõimest, NATO liikmelisusest ja rahvusvahelisel koostööst, kuid ka riigi kaitsetööstuse võimekusest kõigis kaitseseisundites. Viimased heitlikud aastad on muutnud Eesti kaitsetööstusettevõtted maailmas varasemast enam nähtavamaks, kuid samal ajal ka esitanud ettevõtetele väljakutseid kiireks kasvuks ja arenguks, võttis Eesti Kaitsetööstuse Liidu tegevjuht Tarmo Ränisoo lõppevat aastat kokku.
Eesti Kaitsetööstuse Liidu tegevjuht Tarmo Ränisoo
Foto: Eesti Kaitsetööstuse Liit

„Venemaa-Ukraina sõda on esitanud väljakutseid kõikidele majandusharudele. Keerulistel aegades ilmneb tavapärasest kiiremini, et kaasaegne tehnoloogia ja muutustega kohanemine tugevdab konkurentsivõimet ning tõstab ka väikeriigid ning selle ettevõtted rahvusvahelises väärtusahelas kõrgemale,“ sõnas Ränisoo.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077