Autor: Tööstusuudised.ee • 14. september 2023

Ruukkil valmisid esimesed fossiilkütusevabast terasest ehitustooted maailmas

SSAB kontserni kuuluv Ruukki Construction on tootnud esimesed ehitustooted maailmas, mis on toodetud SSAB fossiilkütusevabast terasest. Piloottooted valmistati Ruukki Alajärvi tehases Soomes.
Fossiilkütusevabast terasest valmistatud katusetooted.
Foto: Ruukki

Ruukki tarnib esimesed fossiilkütusevabast terasest valmistatud sandwich-paneelid, fassaadikattematerjalid ja katusetooted hoolikalt valitud klientidele, kellel on tugev jätkusuutlikkuse tegevuskava. Tootmisetapis minimeeritakse heitkoguseid, kasutades selleks rohelist energiat, valides minimaalse keskkonnamõjuga materjalid ja logistika, seisab ettevõtte pressiteates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077