Autor: Tööstusuudised.ee • 17. veebruar 2022

Ruukki Pärnu tehased töötavad nüüd 100% roheenergial

Ruukki Products AS sõlmis elektrilepingu, mille alusel töötavad Ruukki Pärnu tehased nüüd sajaprotsendiliselt taastuvatest allikatest pärit elektrienergial.
Ruukki tehased Pärnus.

Ruukki Balti riikide üksuse juhi Kristjan Keerti sõnul on tehastes täielikult taastuvatest allikatest pärit elektrienergia kasutamine üks osa Ruukki jätkusuutlikkuse poliitikast. „Kõige enam saame jätkusuutlikkuse tagamisel ära teha süsinikuheitmete vallas ning seda nii oma tootevaliku kui ka tehaste ja kontorite tegevuse kaudu. Rohelise energia eelistamine on üks lihtsamaid valikuid, mida saame teha teel säästvama eluviisi saavutamiseks.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077