Autor: Harro Puusild • 6. juuni 2023

Meelis Viisileht: vaid IT-st rääkimine jätab varju palju muud, mida oskame

Ühiskonnas on laialt juurdunud ja ajakirjanduses kommunikeeritud, et Eesti on IT-riik, mis on ju tore, aga siin jääb varju palju muud, mida teha oskame, räägib Teamwork Engineering juht Meelis Viisileht.
Teamwork Engineering OÜ juht Meelis Viisileht
Foto: Äripäev

”Üldises plaanis on ühiskonnas juurdunud ja laialdaselt ka ajakirjanduses kommunikeeritud, et Eesti on IT-riik, mis on ju tore, aga siin jääb varju palju muud, mida teha oskame – ainult ühe oskusega me kaugele ei purjeta. Vajame oma väikeses riigis erinevate erialade inimesi, ” sõnas insener ja Teamwork Engineering OÜ juht Meelis Viisileht Tööstusuudistele saadetud vastuses küsimusele, kuidas Eestis inseneride olukord praegu paistab.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077