Autor: Tööstusuudised.ee • 19. aprill 2023

Raiespordi MM ja Maamess avatakse Tartu Raekoja platsil trummi- ja valgusšõuga

Täna õhtul kogunevad Tartu Raekoja platsile maailma parimad raiesportlased ja Maamessi korraldajad, et avatuks kuulutada metsa- ja maanädal. Nädala keskmes on raiespordi MM ja Maamess, mis saavad Tähtveres alguse neljapäeval.
Eesti koondislane Taavi Ehrpais raiespordi maailmameistrivõistlustel 2016. aastal Poolas. Nendel võistlustel sai Taavi maailmameistriks täpsussaagimises.
Foto: Toomas Kelt

Eesti võõrustab taas raiespordi maailmameistrivõistlusi, mis toimusid siin viimati 16 aastat tagasi. Korraldajate sõnul on võistlejaid tulemas 22 riigist, kellest kaugemad on pärit Jaapanist. Veel enne, kui võistlused saavad alguse, tutvustavad korraldajad kolmapäeva õhtul Raekoja platsil eelseisvat võistlusprogrammi ning võistlejaid. „Mitu kuud tööd ja vaeva on lõpusirgele jõudmas ning meil on hea meel tuua maailmameistrivõistluste melu Tartu südamesse ja tutvustada seda põnevat ja kaasahaaravat spordiala,“ märkis raiespordi MM-i peakorraldaja Mart Kelk.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077