Autor: Tööstusuudised.ee • 28. märts 2023

Kutseharidus on kiirtee tööturule

Eesti Kutseõppe Edendamise Ühingu esinaise Triin Laasi-Õige sõnul tuleks kutseharidusest rääkida kui kiirteest tööturule ja ta peab positiivseks, et kutseharidus on jõudnud taas avalikku arvamus- ja uudisruumi.
Kutseõpe on moodne ja tänapäevane! Pildil Luua Metsanduskooli metsamasina operaatorite õppeklass simulaatoritega.
Foto: Toomas Kelt

“Loodava koalitsiooni plaaniga tõsta koolikohustuse iga 18. eluaastani või kutsehariduse omandamiseni on tõstatatud aga ka väiteid, mis ei peegelda tänase kutseõppe tegelikkust. Viimastel päevadel meedias välja öeldud väited kutseharidusest kui tupikteest on tekitanud kutsehariduse kogukonnas nõutust ja nördimust,” rääkis Laasi-Õige.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077