Autor: Siim Kinnas, EASi ja KredExi ühendasutuse tehnoloogiasiirde teenuste juht • 24. märts 2023

Kuidas 25 euroga oma ettevõtte innovatsioonivõimekust tõsta?

Innovatsioonijuhtimise standardid ISO 56000 ja 56002 on nüüd kättesaadavad ka eesti keeles. EASi tehnoloogiasiirde teenuste juht Siim Kinnas selgitab, millist väärtust rahvusvahelised innovatsioonijuhtimise standardid ettevõtetele pakuvad ja kuidas neid oma ettevõttes kõige paremini ära kasutada.
EASi ja KredExi ühendasutuse tehnoloogiasiirde teenuste juht Siim Kinnas.
Foto: EAS

Kõigile neile, kes tahaksid oma uuendus- ja arendusprotsessid ettevõttes süsteemse juhtimise alla viia, on nüüd sulaselges ja kaunis eesti keeles loetavad innovatsiooni juhtimise parimat praktikat avavad standardid „EVS-EN ISO 56000:2021: Innovatsioonijuhtimine. Alused ja sõnavara“ ja „EVS-EN ISO 56002:2021. Innovatsioonijuhtimine. Innovatsioonijuhtimissüsteem. Juhised.“.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077