Autor: Tööstusuudised.ee • 13. märts 2023

Baltimaade gaasi tarbimine langes veebruaris neljandiku võtta

Vaatamata külmadele ilmadele langes veebruaris gaasi tarbimine Eestis, Lätis ja Leedus võrreldes eelmise aastaga ligi 25 protsenti.
Gaasitorud Loo maagaasi jaotusjaamas.
Foto: Andres Haabu

Veebruaris oli gaasi tarbimine kolmes riigis kokku 2,5 TWh, 2022. aasta veebruaris oli tarbimine 3,3 TWh, vahendab ArgusMedia. Gaasitarbimine vähenes oluliselt Eestis ja Leedus, Lätis tegelikult tarbimine kasvas, Soome põhivõrguettevõtja Gasgrid Finland ei ole veel avaldanud oma jaanuari-veebruari tarbimisnäitajaid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077