Autor: Tööstusuudised.ee • 16. veebruar 2023

Tööstusele elektrihinna toetust ei tule

Valitsus ei pea õigustatuks ettevõtetele elektrihinna ajutiste toetusmeetmete loomist, teatas Eesti Kaubandus-Tööstuskoda.
Energiahindade tõus jääb Eestis ettevõtete enda kanda.
Foto: Pixabay

Kaubanduskoda tegi koos Eesti Tööandjate Keskliidu ja 19 ettevõtlusorganisatsiooniga möödunud aasta detsembris pöördumise Vabariigi Valitsuse poole ettepanekuga luua ajutised toetusmeetmed Eesti ettevõtetele kõrge elektrihinna hüvitamiseks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077