Autor: Katre Savi • 13. veebruar 2023

Trüki- ja pakenditööstuse liidu juht: Eesti ettevõtted on konkurentriikidega võrreldes raskemas olukorras

Eesti trüki- ja pakenditööstuse ettevõtted kasvatasid eelmisel aastal oma käivet ligi viiendiku võrra, kuid aasta lõppes siiski oodatust tagasihoidlikumate tulemustega, kirjutab värskes Äripäeva Infopanga trüki- ja pakenditööstuse konkurentsiraportis Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liidu juht Katre Savi.
Trüki- ja Pakenditööstuse Liidu juht Katre Savi.
Foto: Andres Laanem

Eesti trüki- ja pakenditööstuse sektor vaatab alanud aastasse murelikult, kuid siiski mõõduka optimismiga. Kui tavapäraselt on aasta teine pool, eriti aasta neljas kvartal, trükitööstuse tipphooaeg, siis 2022. aasta lõpp näitas teistsugust pilti. Suvine madalhooaeg tellimustes suundus küll tõusule, kuid varasemast harjumuspärast hoogustumist ei järgnenud. 2022. aasta lõppes oodatust tagasihoidlikema tulemustega paljude ettevõtete jaoks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077