Autor: Harro Puusild • 2. jaanuar 2023

Birgit Linnamäe: majandust ja tööstust ootab keeruline aasta

Väikemaju tootva ja eksportiva Kodasema OÜ juhi Birgit Linnamäe hinnangul ootab majandust ja tööstust keeruline aasta, kuid sellest hoolimata prognoosib ta ettevõttele uueks aastaks kasvu.
Birgit Linnamäe
Foto: Raul Mee

Birgit Linnamäe lisas intervjuus Tööstusuudistele, et digitaliseerimine ja kliimateevad on juhtide teadvuses praegu pigem äärealal, kuid see peaks muutuma. "Samuti hinnatakse oma läbilöögivõimekust, eriti väikestes ja keskmise suurusega ja/või vähest lisandväärtust loovates ettevõtetes," sõnas ta. Linnamäe räägib ka sellest, mida ta uuel valitsuselt enim ootab ja kuidas läheb praegu Kodasemal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077