Autor: Birgit Linnamäe • 13. oktoober 2021

Eksport läbi muudatuste – millised on õnnestumise ja nutikuse seosed?

Toote või teenuse unikaalsed müügiargumendid ekspordis muutuvad ajastu ja vajaduste targa äratundmise raamistikus. Millised on tugevused ja miks kliendid välisturgudel peaks me toodet ostma? Kuidas toime tulla muutlikus keskkonnas? Tagasilöögid rahvusvahelises äriarenduses väsitavad ja vahel on tunne, et edasi ei jaksa.
Koolitaja Birgit Linnamäe.
Foto: Ronald Kask

Kuidas saab Euroopast USAsse laienev rõivakaupluste kett Primark müüa T-särke hinnaga 3,5 dollarit tükk? Ja teksapükse umbes kümne eest? The Economist kirjutab, et firma on leidnud endale aeglasema moe turuniši, ostes sisse õmblusteenust Bangladešist sisse madalhooajal, kui teised konkurendid on just lõpetanud moešõudest inspireeritud kollektsioonide turule kiirpaiskamise.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077