Autor: Tööstusuudised.ee • 27. oktoober 2022

Incap kasvatas käivet 50%

Kuressaares asuva Incapi elektroonikatööstuse emafirma majandustulemuste põhjal kasvas rahvusvahelise grupi käive kolmanda kvartali jooksul võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 50,0% ja ärikasum 41,7%. Ettevõte prognoosib käesolevaks aastaks kõrgemaid tulemusi võrreldes eelmise ja niigi eduka aastaga.
Hoolimata turu ebastabiilsusest olid Incapi kontserni kolmanda kvartali majandustulemused väga head.
Foto: Arno Mikkor

Incapi presidendi Otto Puki sõnul tõi käesoleva aasta kolmas kvartal ettevõttele taas rekordilised tulemused, mille taga oli tema sõnul meeskonna suur pingutus ja soosiv seis turul.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077