Autor: Tööstusuudised.ee • 1. juuni 2022

Incap investeerib Kuressaare tehasesse üle miljoni ja kasvatab tootmisvõimsust

Saaremaal tegutsev elektroonikatööstus Incap Estonia investeerib Kuressaare tehasesse 1,35 miljonit eurot ning uuendab olemasolevaid SMT tootmisliine ja lisab juurde kolmanda SMT liini. Investeering kasvatab SMT tootmisvõimsust enam kui 50%, teatas ettevõte.
Trükkplaatide tootmine Incapi Kuressaare tehases.
Foto: Incap Estonia

Uued seadmed avatakse selle aasta kolmandas kvartalis, märgib ettevõte.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077