Autor: Tööstusuudised.ee • 27. aprill 2022

Incap kasvatas esimese kvartali käivet 41,4%

Kuressaares tegutseva Incapi elektroonikatööstuse emafirma majandustulemuste põhjal kasvas ettevõtte käive käesoleva aasta esimeses kvartalis võrreldes varasema aastaga 41,4% ja ärikasum 22,8%. Prognoosi kohaselt kasvab ettevõtte käive käesoleval aastal veelgi.
4SEPT2020 Pärnu Juhtimiskonverents 2020 . Fotol firma Incap president Otto Richard Pukk . Teine päev. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee

Incapi presidendi Otto Richard Puki sõnul saavutas ettevõte tänavu esimeses kvartalis tugavad tulemused, kuigi keskkond ja tingimused selleks on keerulised. “Oleme šokeeritud Ukraina sõjast tingitud humanitaarkatastroofist, mille tõttu vajab suur osa riigi elanikkonnast humanitaarabi. Incap on andnud omalt poolt panuse, et aidata põgenikke ja pakkuda neile oma tehastes töötamise võimalusi. Oleme südames kõigiga, keda see kriis on mõjutanud - eriti meie Ukraina töötajate ja nende peredega. On selge, et olukord Ukrainas mõjutab ka materjalide kättesaadavust ja meie tehaste tööd,” rääkis Pukk.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077