Autor: Neeme Korv • 28. märts 2022

Otto Richard Pukk: sõjasõnum Indias ja Hiinas pole sama mis Saaremaal

Incapi president Otto Richard Pukk ütles, et kriisis tuleb juhil igal juhul inimestega rääkida. “Nad vajavad rohkem tuge kui muidu,” ütles Pukk Äripäeva raadio hommikuprogrammis.
4SEPT2020 Pärnu Juhtimiskonverents 2020 . Teine päev. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee

“Meil Eestis ja Euroopas on läänelik pilt sellest, mis toimub. Indias ja Hiinas on sõjale teine vaade ja tuleb arvestada nende eri kultuuridega, et sõnum sobiks kõigile,” vihjas Pukk, et ka Aasia riikide Incapi harudes püütakse Ukraina sõjast hoolikalt rääkida.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077