Autor: Tööstusuudised.ee • 24. oktoober 2022

Prof Mare Pork ja Enn Veskimägi meelerahust tootmispõrandal

Tuntud professor ja juhtimisnõustaja Mare Pork ning tööstussektori tippjuht Enn Veskimägi arutavad lahti kaks juhtumit, kus emotsioonid läksid tootmispõrandal üle võlli. Meelerahu konverentsil 2. detsembril on fookus vaimse tervise hoidmisel tootmisettevõtetes.
Mare Pork ja Enn Veskimägi
Foto: Äripäev

"Professionaalid teevad oma asja väga hästi ja südamega ning sealt tekibki stress ja ülekoormus. Kui asja südamega võtad, siis töötadki üle. Nendega, kes teevad tööd ülejala, seda tihtipeale ei juhtu,“ rääkis suurettevõtja ja mööblitööstuse Standard omanik Enn Veskimägi Äripäeva raadio saates "Kuum tool" tänavu veebruaris.

Veskimägi selgitas saates, et töötajate stressiga on kokku puutunud ka Standard. "Üritame neile puhkust anda ja on juhtumeid, kus inimene lihtsalt läheb ja lülitub kaheks kuuks välja. Anname aja taastumiseks ja oleme seda mitme inimese puhul kasutanud," kirjeldas ta Standardi kogemusi.

Tippjuht tõdes, et ületöötamist on näha rohkem just nooremate töötajate seas, sest vanemad inimesed kannatavad pingeid lihtsalt rohkem välja. „Noorem generatsioon saab selle löögi varem kätte ja see on täna probleem,“ nentis ta.

2. detsembril toimuv „Meelerahu konverents 2022" tootmisettevõtetele pöörab seekord eraldi tähelepanu tööstussektorile ja analüüsib, kuidas leevendada vaimseid pingeid praegusel keerulisel ja muutusi täis ajaperioodil.

Standardi omanik Enn Veskimägi ja professor Mare Pork analüüsivad konverentsil koos kahte meeskonnasuhete lugu, et pakkuda kuulajatele nii tippjuhi kui psühholoogi vaadet ja lahendusi.

Konverents on loodud selleks, et teha aasta lõpus üks korralik audit meelerahust tootmispõrandal. Osalema on oodatud eelkõige tootmisjuhid, vahetuse vanemad, tootmisettevõtete spetsialistid ja tublid töötajad.

Tule osalema!

„Meelerahu konverents 2022“ tootmisettevõtetele toimub 2. detsembril 2022.

Tutvu programmiga ja registreeri SIIN.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077