Autor: Tööstusuudised.ee • 18. august 2022

Nõo Lihatööstus seiskas ülikõrge elektrihinna tõttu ajutiselt tootmise

Kodumaisel kapitalil Nõo Lihatööstus katkestas eile õhtul vahemikus 18-19 oma tootmise, sest elektrihind lendas enneolematult kõrgele.
Nõo Lihatööstus peatas eile kalli elektrihinna tõttu tootmise.
Foto: Nõo Lihatööstus

„Sellise elektrihinna juures pole lihtsalt võimalik toitu toota,“ ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük. „Kohalik toidutööstus, ja toidujulgeolek tervikuna, on juba sattunud kahjuks löögi alla – ja kui sellised olud jätkuvad, siis kaob kodumaine toidutööstus sootuks.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077