Autor: Tööstusuudised • 21. juuli 2022

Nõo Lihatööstuse müük kasvas mullu üle kuue protsendi

Kodumaisel kapitalil Nõo Lihatööstuse käive ulatus mullu 37,4 miljoni euroni, mis on 6,25% rohkem kui aasta varem. Kasum võrreldes varasema aastaga küll kahanes, kuid jäi siiski igati soliidselt kahe miljoni euro lähedale.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.
Foto: Vallo Kruuser

„Nõo oli seega sektoris väheseid, kes suutis müüki kasvatada – aastaaruannetest selgub, et teiste oluliste lihatööstuste Eesti ja Baltikumi müük jäi aasta varasemaga kas samaks või isegi vähenes märgatavalt. Kuid jälgime samal ajal teraselt majanduse oluliselt muutunud vaadet ja uusi väljakutseid,“ kommenteeris Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077