Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük tootmishoones. Foto: Erakogu
„Toidutööstuses on tublidest spetsialistidest – tehnikutest ja tehnoloogidest – krooniline puudus,“ kinnitas eelmisel aastal Eesti parimaks pereettevõtteks valitud Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.
Oleme poekettidelt saanud tagasisidet, et kaupa küll ostmata ei jäeta, kuid järjest rohkem otsitakse kollaselt sildilt soodustust, tunnistab Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.
Saue vallas Laagris on valminud rahvusvahelise toiduainetööstuse Solina uus 15 000 ruutmeetrine tootmiskompleks. Selleks, et tehase logistika oleks sujuv, kiire ning turvaline, tegi Forus koostöös ettevõttega GoSwift nutika turvalahenduse. Lisaks hoolitseb Forus kogu territooriumi turvalisuse ja nõrkvoolusüsteemide hoolduse eest.