Autor: Tööstusuudised.ee • 28. aprill 2022

FOTOGALERII! Peaminister külastas Nõo Lihatööstust, kus räägiti ka toiduainete käibemaksu vähendamisest

Peaminister Kaja Kallas külastas eile Tartumaa visiidil Nõo Lihatööstust, kus arutas ettevõtte juhtidega ka toiduainete käibemaksu vähendamist.
Peaminister Kaja Kallas külastas Nõo Lihatööstust.
Foto: Jürgen Randma

Ettevõtte nõukogu esimehe Simmo Kruustüki sõnul arutati peaministriga toidu kallinemise teemadel ning kas hinnatõusu aitaks pidurdada toiduainete käibemaksu vähendamine. Teemaks oli ka ettevõtete tööjõuvajadused. „Tore, et valitsus pöörab tähelepanu meie poolt välja toodud murekohtadele,“ tõdes Kruustük.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077