Autor: Andres Pulver • 11. juuli 2022

Haljalas õlut tootva firma uus juht ei tea õllest midagi

Haljala õlletehases tegutsev Pyynikin Brewing Company seisab majandusraskustes. Ettevõtte uus juht Kari Luttinen, kes on ametis olnud umbes kuu, nentis, et õllekeetmine on tema jaoks küll võõras, kuid firma juhtimist see ei sega.
Pyynikin Brewing Company uus juht Kari Luttinen Haljala tehases.
Foto: Andres Pulver

„Tegelikult ma olen isegi kunagi tudengipõlves kodus õlut teinud ja seda sõpradele müünud, nii et vist kõige hullem polnudki, kui osteti,“ naeris Kari Luttinen Lääne-Virumaa Uudistele, lisades, et tegelikult on tema teadmised õllest kuni viimase ajani olnud enam kui kesised.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077