Autor: Andres Pulver • 14. veebruar 2022

Soomlased tahavad Haljala õlle Eesti turule tuua

Kuigi Haljalas toodetava Pyynikin Brewing Company õllepurkidel on kirjas, et tegemist on käsitööõllega, jäi pruulmeister Timo Kuorehjärvi ettevaatlikuks: „Eks ta kusagil seal suurtootmise õlle ja crafti vahepeal on,“ rääkis ta Lääne-Virumaa Uudistele.
Eile pandi Haljalas purki Lidli poeketi jaoks toodetavat White Lagerit.
Foto: Andres Pulver

Praegu läheb kõik, mis Haljalas purki või vaati pannakse, üle mere Soome. „Tahaksime ka Eesti turul kanda kinnitada, tegime poekettidele pakkumised ja ootame vastuseid,“ kõneles pruulmeister. "On natuke naljakas ja teisalt ka nukker, et toodame Eestis, aga Eestist meie õlut osta ei saa."

Loe pikemalt Lääne-Virumaa Uudistest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077