Autor: Tööstusuudised.ee • 25. aprill 2022

Tallinna linnavalitsus ja Eesti Elektroonikatööstuse Liit arutasid linna ja tööstuse koostööd

Eelmisel nädalal toimus Tallinna linnavalitsuse ja Eesti Elektroonikatööstuse Liidu ümarlaud, kus arutati tehnika- ja reaalhariduse, noorsootöö ja tehnikaringide, tööstusega seotud infrastruktuuri ning toetusmeetmete teemasid. Ümarlaud toimus elektroonikatootja Eolane tehases Tallinnas.
Tallinna linnavalitsus ja Eesti Elektroonikatööstuse Liit arutasid linna ja tööstuse koostööd.
Foto: Eesti Elektroonikatööstuse Liit

Tallinna abilinnapea Joosep Vimma sõnul on linnal ja elektroonikatööstusel palju koostöökohti huviharidusest transpordi korraldamiseni. “Aina digitaliseeruvas maailmas on elektroonikaseadmete ja nende osade tootmine üha vajalikum. Selleks, et Eesti ja Tallinn püsiks valdkonnas konkurentsis, on oluline tekitada huvi valdkonna vastu juba varajasest noorusest,” ütles Vimm.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077