Autor: Harro Puusild • 9. märts 2022

SOODUSHIND vaid neljapäevani! Mais toimuv Pärnu tarneahelakonverents 2022 võtab fookusesse tänased ja homsed tarneahelad

26.-27. mail Pärnu kontserdimajas toimuv Pärnu tarneahelakonverents 2022 kannab alapealkirja "Mõistlik ja mõttetu", mis võtab fookusesse eilsed ja tänased tarneahelad.
Pärnu tarneahelakonvernts 2022 peaesineja on taas tarneahela professor ja riskiekspert Omera Khan, kes käis Eestis esinemas ka kolm aastat tagasi.
Foto: Urmas Kamdron

Praegused ja uued tarneahelad ei ole ega saagi enam kunagi olema sellised, nagu need olid varem. Tarneahela juhtimise funktsioon on positsioneeritud paremini kui kunagi varem ning tarneahela juhid ja eksperdid on välja teeninud kohad otsustajate lauas. Samas on ka ootused ekspertidele ja tõrgeteta toimivatele tarneahelatele kõrgemad kui kunagi varem, aga kas me oleme selleks valmis?

Pärnu tarneahelakonverentsil vaatame kõik koos peeglisse ning otsustame, mida võtta ja mida jätta. Kaardistame pingeid ja probleeme, mida saame leevendada ja lahendada. Seejärel vaatame tulevikku ja mõtleme, mis on oluline ja mõistlik, et kujundada ümber senised tarneahelad, tugevdada juhtimist, edendada jätkusuutlikkust ja innovatsiooni, et vastata kõrgetele ootustele. Laval jagavad oma kogemusi ja mõtteid eksperdid nii Eestist kui välismaalt.

Tänavuse konverentsi programmijuhid on tarneahela eksperdid Kerttily Golubeva ja Hannes Laaser.

Peaesinejana on laval ka varem tarneahelakonverentsil esinenud tarneahela professor ja riskiekspert Omera Khan, kes annab oma ettekandes ülevaate peamistest suure mõjuga muudatustest ja väljakutsetest – digitaliseerimine, jätkusuutlikkus ja tööjõu oskuste tõstmine, et tagada tulevikukindlus läbi õigete oskuste ja teadmiste.

Pärnu tarneahelakonverents 2022 täispika programmiga saad tutvuda SIIN.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077