Autor: Janeli Janson • 8. märts 2022

Estanci asutaja Raigo Tammo: tegemist on lubamatu olukorraga

„Selge see, et tegemist on lubamatu olukorraga, kui inimelusid ei väärtustata,“ võtab metallitööstuse Estanc AS-i asutaja ja nõukogu esimees Raigo Tammo olukorra kokku ja mõistab Ukrainas toimuva selgelt hukka.
Pereette Tammer nõukogu liige Raigo Tammo
Foto: Raul Mee

Aastakümneid Estanci ainuomanik olnud Tammo lisas, et tema Ukrainas elavad sõbrad, kellega ollakse iga päev suhtluses, vahendavad pilte ja videoid. „Olukord on kurb ja mõistmatu. Soovin Ukrainale edu ja ukrainlased ise on sellise suhtumisega, et tulgu nad (venelased - toim) vaid,“ ütles Tammo uhkustundega.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077