Autor: Harro Puusild • 9. august 2021

Estanci juht Priit Haldma: loome baasi lähiaastateks

Mullu pisut müügitulu kaotanud mahutite tootja Estanc AS on tegevjuhi Priit Haldma sõnul tänavu palganud uusi töötajaid ja arendanud vajalikke tugistruktuure, et luua lähiaastate kasvuks tugev baas.
Estanci tegevjuht Priit Haldma.
Foto: Roger Erikson

Mahutite tootja Estanc AS-i müügitulu langes mullu 7 protsenti 23,8 miljonile eurole, aasta varem teenis ettevõte müügitulu 25,7 miljonit eurot, seisab tänavuses majandusaasta aruandes. Ettevõtte ärikasum langes mullu 38,5 protsenti 1,2 miljonile eurole, 2019. aastal ulatus ärikasum 1,9 miljoni euroni. Puhaskasum langes mullu 1,6 miljonilt eurolt 874 000 eurole.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077