Autor: Tööstusuudised.ee • 13. aprill 2020

Estanci uueks juhiks sai Priit Haldma

Eesti ühe juhtiva metallitööstusettevõtte Estanc nõukogu valis ettevõtte uueks juhiks senise finantsjuhi Priit Haldma, eelmine juht Mihkel Tammo siirdub arendama uut rohetehnoloogia ettevõtet.
Estanic uus juht Priit Haldma
Foto: Roger Erikson

Estanci nõukogu esimehe Raigo Tammo sõnul ootab kogu maailma majandust ees ülimalt keeruline ajajärk, mis samas pakub mitmeid uusi ärivõimalusi. “Mõistame Mihkli soovi liikuda veelgi uuemate tehnoloogiate arendamise juurde ning täname teda perefirma heaks tehtud panuse eest viimastel aastatel,” märkis Tammo.

Ettevõtte finantsjuhi ametikohalt uueks juhiks kerkinud Priit Haldma on pälvinud Estanci nõukogu usalduse juba pikema aja jooksul. “Praegune majanduskeskkond osutub ka meie ettevõttele väljakutseterohkeks, sest peame varasemast enam otsima võimalusi oma tegevuse veelgi efektiivsemaks muutmiseks, samal ajal jätkates senist head tööd müügiturgudel,” ütles Haldma.

Estanc on Põhja- ja Baltimaade suurim eritellimusel valmivate mahutite tootja, kelle tootenomenklatuuri kuuluvad soojusvahetid, skruuberid ja survemahutid. Ettevõtte annab tööd 150 inimesele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077