Autor: Alyona Stadnik • 30. november 2020

Pereettevõte, mille liikmed sõlmisid omavahel kirjaliku kokkuleppe

Tammer OÜ nõukogu esimees ja pereisa Raigo Tammo (keskel), väikeosanik ja vanim tütar Einike Pilli ning väikeosanik ja vanim poeg Herty Tammo.
Foto: Liis Treimann
2019. aasta pereettevõtte Tammer omanikud kirjutasid tänavu alla perekonnahartale. Oma ettevõtluses ja peredes järgivad nad põhimõtet, et oma ego tuleb maha suruda ja kõikidest inimestest lugu pidada. Nad on veendunud, et kõige suurem risk on mitte riskida.

Järgneb intervjuu pereisa Raigo Tammo, vanima poja Herty Tammo ja vanima tütre Einike Pilliga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077