Autor: Tööstusuudised.ee • 7. märts 2022

Paulig lõpetab tegevuse Venemaal

Paulig lõpetab tegevuse Venemaal. Protsess algab kohe ja selle läbiviimisel arvestatakse Pauligi töötajate ja klientide ning kohalike seadustega.
Paulig lõpetab tegevuse Venemaal
Foto: Paulig Group

Venemaa ja selle lähiriigid (Business Area East) on üks Pauligi äripiirkondi ja see moodustab ligikaudu 5% ettevõtte käibest. Pauligil on kohvitehas Venemaal Tveris. Tehase toodangut müüakse Venemaal. Pauligil on Venemaal ligikaudu 200 töötajat.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077