Autor: Tööstusuudised.ee • 10. juuni 2020

Paulig: vähendame Saue maitseainete tehases energiakasutust ja prügi kogust

Pauligi kontserni selle aasta eesmärk on vähendada Santa Maria tootmishoones Sauel energiakasutust 20% võrra – selleks on plaanis kasutada jääksoojust ja minna üle LED-valgustitele. "Samuti tahame tehases tekkiva prügi kogust vähendada 10% võrra," rääkis Pauligi kontserni Baltikumi jaekaubanduse kommertsdirektor Rainer Tammet.
Pauligi kontserni Baltikumi jaekaubanduse kommertsdirektor Rainer Tammet
Foto: Jake Farra

Enam kui kümnes riigis tegutsev Paulig plaanib kümne aasta pärast teenida suurema osa müügitulust just tänu toodetele ja teenustele, mis toetavad inimeste ja planeedi heaolu. Selleks plaanib ettevõte vähendada oma tegevusest tingitud kasvuhoonegaaside hulka 80% ja väärtusahelast tingitud kasvuhoonegaaside hulka 50% võrra.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077