Autor: Tööstusuudised.ee • 28. veebruar 2022

Tallinna Tehnikaülikool hakkab õpetama roheinnovatsiooni insenere

Tallinna Tehnikaülikooli geoloogia ning meresüsteemide instituudid kutsuvad õppima uuendatud õppekavale, mis hakkab koolitama merekeskkonna, kliima, maapõue ja mineraaltoormete eksperte. Bakalaureuseõppekava nimi on „Maa süsteemid, kliima ja tehnoloogiad“.
Tallinna Tehnikaülikool
Foto: TalTech

Uuendatud õppekava programmijuhi, geoloogia instituudi vanemteadur Leeli Amoni sõnul tingisid õppekava väljatöötamise muutunud ootused nii ühiskonnas kui ka tööturul. “Meil ja meie majandusel seisavad ees mitmed suured väljakutsed, mis on seotud planeedi muutuva keskkonna ja piiratud ressurssidega. Vajame eksperte, kes tunnevad hästi loodust ja seal toimuvaid muutusi ning suudavad leida probleemidele nutikaid lahendusi andmeteaduse ja kaasaegse tehnoloogia abil. Seetõttu ühendab uuest õppehooajast alustav õppekava loodusteadused, inseneeria ja IT,” selgitas Amon.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077